Historik och vision

2015 gick Hagsätra Rör AB och Älvsjö Rör AB samman och bildade Stockholms Rörvision AB. Med gedigen kunskap och lång erfarenhet är vi nu en större och starkare aktör i VVS-branschen. Med utökade kompetenser har vi breddat vårt utbud av VVS-tjänster och med fler VVS-montörer kan vi nu ta oss an många stora VVS-projekt parallellt med brådskande VVS-service.

Vår vision är att Stockholms Rörvision AB ska växa med fortsatt fokus på personliga kundkontakter samt trygghet och trivsel för vår personal. Vårt mål är att upprätthålla vår låga personalomsättning genom positiva personalinsatser, säkra arbetsvillkor och bra kamratanda vilket ger ökad trygghet och kompetens till våra kunder.

Rörvision kommer att upprätthålla ett väl fungerande arbetssätt med fortsatt hög kvalité i alla våra uppdrag. Vi ser fram emot ett fortsatt förtroende och ett spännande samarbete i vår nya och utökade organisation. Nya och gamla kunder är varmt välkomna, tveka inte att ta kontakt!

Våra kunder

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, privatkunder, fastighetsägarföreningen, fastighetsbolag och byggföretag med varierande objekt som exempelvis äldre kulturfastigheter och villor.

Företagsledning

Edvin Hjorvard, ägare
Projektledare/kalkyl
edvin@rorvision.se
Tel: 070-513 38 92

Iréne Hjorvard, ägare
Ekonomi och personal
irene@rorvision.se
Tel: 070-875 75 05

Håkan Karth, ägare
Arbetsledare
070-516 07 95
hakan@rorvision.se

Roland Karth, ägare
Projektledare/kalkyl
070-483 77 44
roland@rorvision.se

Företagsuppgifter ⇒

VÅRA SAMARBETSPARTNER